Haber

HKP Genel Başkanı kavgada bir kişiyi yaraladı

HKP Lideri arbedede 1 kişiyi yaraladı

İSTANBUL – Üsküdar’da budanmış ağaçları toplayan komşularıyla tartışan Halk Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Nurullah ANKUT, komşusunu bıçaklayarak yaraladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün Üsküdar Güzeltepe Mahallesi Ganimet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre RA, eşi HA ve HA, terk edilmiş binanın bahçesinde daha önce budanan ağaçların sahibinin izniyle HA’yı almaya geldi. Halk Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Nurullah ANKUT ve oğlu HE, taze ağaçların kesildiği iddiasıyla budanan ağaçları toplayan insanlarla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavga sonucu yaralanan Nurullah Ankut ve oğlu hastaneye kaldırıldıktan sonra polis merkezinde ifade vererek adliyeye sevk edildi. 2 bıçak darbesiyle yaralanan RA’nın tedavisi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor. Öte yandan kargaşa anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Polis merkezinde ifade veren HA, “Komşumuzun izniyle komşumuzun bahçesinden odun topluyorduk. Yan tarafta oturan Nurullah isimli şahıs, ‘Siz hırsız mısınız, durun, ben geliyorum’ diyerek bizi azarladı. Nurullah isimli şahıs, elindeki bıçakla eşim RA’yı göğsünden bıçakladı. Şikayetçiyim.”

Nurullah Ankut, “Ben hayvanları ve doğayı seven bir vatandaşım. Sokakta hayvanları beslediğim için RA ile aramızda tartışma çıktı, bu konudan dolayı da düşmanlığımız var. RA, RA’nın eşi ve HA Sokağımızdaki terk edilmiş binanın bahçesine gittim, içeri girdim ve daha önce motorlu testere ve diğer kesici aletlerle kestikleri kurumuş ağaçları kestiklerini, ayrıca ağaçları da keseceklerini konuşmalarını bir süre yukarıdan izledim. “Sana ait olmayan dalları kesmek haram değil mi?” dedim. Adamlar “Sahibinden izin aldık” dediler. Bana küfrettiler. “Oğlum bu olayda biz Kimseye saldırmadım” dedi.

Hastanede tedavi altına alınan RA, “Ailem ve ben kollarımızı kesmeye başladık. Nurullah bize küfretmeye başladı. Aşağıya inip tekrar küfretmeye başladılar. Sopayla saldırmaya başladılar. Nefesim kesilip düştüm. Yere düştüm. Oğlu beni yakaladı, babası da bıçakladı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu